Banka Kredi Kampanyaları

4440000 Ziraat Bankası Telefon Bankacılığı Numarası

Ziraat Bankası müşterilerin sorunlarına hızlı bir şekilde cevaplar vermek için 0850 220 00 00 ve 444 00 00 hattını aktif etmiş ve fiziki olarak şubelere gitmeden bu hat ile tüm problemlerin çözümlenmesini sağlamıştır. Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarasına günün her saatinde ulaşım sağlayabileceğiniz gibi, nerede olursanız olun bankacılığa dair aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını alabilirsiniz. Eğer kayıp ya da çalıntı kart bildirimi vermek için bankayı arıyorsanız numarayı çevirdikten sonra hızlı bir şekilde sıfırı tuşlamanız gerekmektedir. Arama yaptığınızda; sabit telefonlar üzerinden şehir içi ücretler ile, GSM operatörlerinden ise kendi operatör arası konuşma tarifesi ücretlendirmesi ile, ödeme yapmanız gerekmektedir.

ziraat telefon numarası

4440000 ziraat bankasi telefon bankaciligi numarasi

Telefon Bankacılığı Üzerinden Hangi İşlemler Yapılmaktadır?

Ziraat Bankası iletişim numarası vasıtası ile beraber; banka hesaplarınız hakkında tüm bilgilere ulaşabilir, kredi kartı işlemleri yapabilir ve TL bazından mevduat hesapları oluşturabilirsiniz. Öte yandan borsa, repo, döviz ve diğer yatırım araçları ile alakalı her türlü bilgiye detaylı olarak ulaşabilir, yatırım işlemlerinizi müşteri hizmetleri numarasını arayarak yapabilirsiniz.

Ayrıca, hesap ya da kredi kartlarınıza veya diğer finansal ürünleri ilgilendiren şifreleri almanıza ve değiştirme işlemlerinizi de telefon bankacılığı aracılığı ile müşteri temsilcisine bağlanarak yapmanız mümkün olmaktadır. Çağrı merkezinden tamamladığınız işlemler ile alakalı dekont almak isterseniz, müşteri temsilcisine bağlanarak talep verebilirsiniz. Aynı zamanda internet bankacılığı kullanıyorsanız eğer, işlemlerinize yönelik dekontları da e-posta yolu veya faks yoluyla alabilirsiniz. Bunun için, internet şubesinden hesap hareketleri sorgulaması yapmak yeterlidir.

Telefon Bankacılığı Nasıl Kullanılır?

Ziraat Bankası’na halihazırda kayıtlı olan bir telefon numarası üzerinden Müşteri Hizmetleri’ni aramanız durumunda, farklı bir tuşlama yapılmasına gerek kalmadan kullandığınız finansal ürünlere yönelik menülere sesli yanıt sistemi üzerinden kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Bankanıza kayıtlı olmayan bir numara üzerinden, arama yapmanız durumunda ise güvenliğiniz için sizden bazı ek bilgiler talep edilmektedir. İstenecek bu bilgiler ise, TC kimlik numaranız, müşteri numaranız ya da kart numaranız üzerinde detaylı olarak yazmaktadır. Talep edilecek bu bilgileri tuşladıktan sonra işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Ziraat Bankası Müşteri hizmetlerini 7/24 arayabilirsiniz.

Sitemiz üzerinden Ziraat Bankası En Son EFT Saati Ne Zaman Bitiyor konulu yazımızı da buradan https://bankasikredi.com/ziraat-bankasi-en-son-eft-saati-ne-zaman-bitiyor/ okuyabilirsinz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ