Banka Kredi Kampanyaları

İş Bankası Kredi Kartı İptali En Kolay Yoldan Nasıl Yapılır?

Kredi kartları kişilerin nakit para kullanmadan alışveriş yapabilmelerini sağlayarak birçok ihtiyaç anında oldukça kullanışlı olabilmektedir. Ancak kredi kartı olan kişiler zaman zaman çeşitli talihsizlikler sonucu kartlarını kaybedebilmekte ya da çaldırabilmektedir. Bu durumlarda kredi kartları mümkün olan en kısa sürede iptal ettirilmelidir. Aksi takdirde kişiler kendilerine ait olmayan yüklü tutarlarda harcamaların yapılması ile karşılaşabilirler ve bunları bankaya ispat ederek kredi kartı iptal ettirme süreci de kısa değildir.

iş bankası kredi kartı iptali

is bankasi kredi karti iptali en kolay yoldan nasil yapilir

İş Bankası kredi kartı sahipleri kartlarına erişimlerini kaybettikleri takdirde hemen kredi kartlarını müşteri hizmetleri ya da en yakın banka şubelerine giderek iptal ettirme talebinde bulunmalıdır. Bunun için kullanılan müşteri hizmetleri telefon numarası 0850 724 07 24 olarak belirlenmiştir ve 7/24 hizmet vermektedir. Kişiler çağrı merkezi ile yapacakları görüşmede kayıp/çalıntı kredi kartı menüsünü tercih ederek hızlıca ilgili birime bağlanmakta ve gerçekleştirilecek güvenlik doğrulamalarının ardından iptal taleplerini iletebilmektedir. Kart iptali taleplerinin verilmesinden ve çalıntı/kayıp başvurusu yapılmasından sonra bu kartları kullanmak ve harcama yapmak mümkün değildir. Bu sayede istenmeyen durumların ortaya çıkması ve üçüncü şahıslar tarafından kart kullanımı engellenmektedir. Ayrıca İş Bankası kredi kartının iptal başvurusundan sonra bulunması takdirinde de iptal ettirilmiş kart kullanılamakta ve bunun yerine yeni kart talep edilmesi gerekmektedir.

İş Bankası Kredi Kartı İptali Kolay Mı?

Kullanılan kredi kartlarının iptalini gerektiren haller acil durumlar olarak değerlendirilir. Bu yüzden İş Bankası müşterilerinin gerçekleştirdikleri iptal taleplerini hızlıca işleme almakta ve mümkün olan en hızlı şekilde kartı kullanıma kapatmaktadır. Bu işlem çalışma saatleri dahilinde bütün İş Bankası şubelerine iptal edilmesi talep edilen kartın bilgilerini ve iptal sebebini içeren bir dilekçe verilerek ya da müşteri hizmetleri ile temasa geçerek gerçekleştirilebilir. Her iki yöntemle de kart iptalleri kolaylıkla mümkün olsa da şubelere başvuru yapan kişiler banka yetkililerinden iptal talebi gerçekleştirdiğine dari belge talep etmelidir.

Alınacak bu belge iptal talebi gerçekleştirilmiş İş Bankası kredi kartının talep tarihinden sonra kullanımlarından sorumlu tutulmamak mümkündür. Buna ek olarak kartlar kısa bir süre içerisinde iptal edildiğinden kişilerin genel olarak endişelenmelerini gerektirecek durumlar oluşmamaktadır.

Yine konuyla alakalı olan İş Bankası Cebe Para GÖnderme Havale İşlemi Nasıl Yapılır konulu yazımızı da  buradan https://bankasikredi.com/is-bankasi-cebe-para-gonderme-havale-islemi-nasil-yapilir/  okuyabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ